Een groeihub voor
Next Potentials

Next Potentials is een community waar ambitieuze jonge professionals uit verschillende bedrijven en sectoren met elkaar in contact komen. Een omgeving waar de focus ligt op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een plek voor de leiders en high-performers van morgen.

Is this you?

Je bent op zoek naar...

Connectie

Je begrijpt de kracht van een netwerk en bent steeds op zoek naar waardevolle connecties. Je wil jezelf omringen met gelijkgestemden. Je wil leren van de beste en geïnspireerd raken door mentoren, experts en CEO’s.

Groeimogelijkheden

Je bent voortdurend op zoek naar kansen om te leren, te groeien en nieuwe skills te ontwikkelen. Je wil de beste versie van jezelf worden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Unieke kansen

Je bent op zoek naar inspiratie en waardevol advies van leiders en coaches. Hands-on & to-the-point.

Join our next event

Next Potentials:
We are the future powered by iO

Do 18.04.2024
iO, Antwerpen

Een unieke kans om te netwerken met young professionals en CEO’s. Een avond vol inspiratie, waardevol advies, interessante connecties en hands-on tools.

Pieter Janssens is de CEO van iO, de absolute marktleider in de Benelux wat betreft communicatie en digitale transformatie. In een panelgesprek vertelt hij meer over zijn eigen groeitraject, visie op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en meer. Daarnaast deelt hij ook enkele praktische carrière tips.

Laat je tijdens dit event ook inspireren door een keynote van high-performance coach Koen De Zutter en ontdek hoe je in 5 stappen je ‘next level’ kan bereiken. Dit allemaal in de hyper moderne campus van iO in Antwerpen. Fun, food & drinks included.

Voor wie?

  • Young potentials (jonge professionals tussen 21 en 35 jaar)


  • CEO’s

Plaatsen zijn beperkt.

Onze eventpartner

Young potentials,

what’s in a name?

‘Young potentials’ of ‘young professionals’ zijn jonge, ambitieuze mensen tussen 21 en 35 jaar die hun carrière volop aan het uitbouwen zijn. Ze beschikken over de drive, de ambitie en het potentieel om succesvol te worden in hun vakgebied of sector.

Young potentials zijn proactief in het zoeken naar interessante carrièremogelijkheden of kansen om nieuwe skills te ontwikkelen en te groeien als persoon.

Sounds familiar?

Registreer jezelf dan hier en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen

Registreren

Voor bedrijven

Onze community biedt ook heel wat mogelijkheden voor bedrijven.

Interesse om meer te weten te komen? Contacteer ons.

Nood aan inspiratie? Ontdek onze podcast!

Naar de podcast!

Ready to unlock your full potential?

Plan een gesprek in

Getriggerd door onze community?

Benieuwd naar onze community, events en ontwikkelingen?